Mivel foglalkozunk?

Honlapkészítés

Egyedi honlapjainkat minden esetben cégre szabottan, minőségi megjelenéssel készítjük el, nagy hangsúlyt fektetve a kommunikációra és a speciális igényekre.

Megnézem

Tárhely és domain

Honlapjainkhoz biztosítunk tárhelyet korlátlan számú e-mail címmel és vállaljuk a teljes domain adminisztrációs ügyintézést, ezzel is megkönnyítve a honlap mielőbbi közzétételét.

Megnézem

IT szolgáltatások

Kis-, és középvállalkozások részére nyújtunk folyamatos rendszergazdai szolgáltatást, irodai hálózatkiépítést, a meglévő rendszerek felmérését és tanácsadást.

Megnézem

DirectFinance

Új üzletágunkkal most naprakészen nyomon követheti vállalkozásának pénzügyeit. Tapasztalt virtuális asszisztensünk pedig megkönnyíti adminisztrációs teendőit.

Megnézem

Munkáink

weboldalak melyekre büszkék vagyunk

Megnézem a többi weblapot is

Honlap készítés

A színfalak mögött

DirectCMS

Pillantson bele rövid bemutatkozó anyagunkba, ismerkedjen meg cégünkkel és honlapjaink működésével!

A DirectCMS tartalomkezelő rendszer számunkra a stabil alap a honlap készítés során, melyet úgy alkottunk meg, hogy használata bárki számára egyértelmű és könnyen kezelhető legyen. Az adminisztratív felület alkalmazásával rugalmasan bővítheti, illetve átrendezheti honlapját a kívánt megjelenés elérése érdekében.

Ügyfeleink véleménye alapján DirectCMS-ünket folyamatosan fejlesztjük és az újabb igényekhez alakítjuk.

Hogyan készítjük a honlapokat?

Kérdezünk

A lehető legtöbb információt begyűjtjük cégéről, tevékenységéről és a cég filozófiájáról.

Tervezünk

Az egyedi igények szem előtt tartásával elkészítjük a leendő honlap grafikáját.

Programozunk

Felépítjük a leendő honlapot, melynek naprakész státuszát nyomon követheti online Ön is.

Átadunk

Élesítjük az elkészített oldalt és megtisztelve érezzük magunkat, hogy munkánkkal egy cég online megjelenését segíthettük.

Partnereink

Akiknek már készítettünk weboldalt

Ügyfeleink ezeket monták rólunk

Legfrissebb Hírek, események

Átadtuk az N-Global könyvelőiroda weboldalát

Elkészült partnerünk az N-Global könyvelőiroda weboldala. Az elkészült oldal mobil kompatibilis - ami manapság szerintünk már alapkövetelmény - és számos belső hasznos funkcióval láttuk el. ...

Új üzletágunk indult el!

Sikeresen elindítottuk új üzletágunkat a directFINANCE -t, mellyel pénzügyi, adminisztratív és kontrolling segítséget nyújtunk kis- és középvállalkozások részére. Így már nem csak IT szolgáltatásokkal...

Milyen okosóra (SmartWatch) való neked?

Ha már úgy döntöttél, hogy elcsábulsz és veszel egy okosórát , rendben. De ne kattints meggondolatlanul a „Vásárlás” gombra. Mindenképpen nézd meg, hogy a kiszemelt példány kompatibilis-e a telefonoddal,...