Honlapkészítés

Miért lényeges, hogy legyen egy cégnek honlapja?

Napjainkban a vállalkozások fő megjelenési formája a honlap lett. Egyre több cég nyit az internet világa felé, mert felismerték, hogy egy jól felépített, igényes weblap fontos a piaci pozíció tekintetében. A honlapkészítés valójában egy jó befektetés: 24 órás reklámlehetőség, mellyel új ügyfeleket szerezhet.

Hogyan is történik a weboldal készítés nálunk?

Felmérjük ügyfelünk igényeit és meghatározzuk a honlappal elérendő célokat. Segítünk a jó megoldások kiválasztásában, ami az egész honlap készítés folyamatát végigkíséri. Nagy hangsúlyt fektetünk a kommunikációra és az egyedi igények kivitelezésére. (De ha a megrendelő sablonos, egyszerű weblapot szeretne készítettni, akkor sem rezzenünk össze.) A legfontosabb, hogy mindig nyitunk az új ötletek felé, és ügyfeleinknek mindig a legjobbat szeretnénk nyújtani. Ezért sosem riadunk meg, ha menet közben megváltoznak az igények és mindig vélemény mondunk, hogy melyik megoldás lenne szerintünk a célravezető. Honlapjainkat a saját fejlesztésű directCMS tartalomkezelő rendszerünkkel készítjük. Ez az alaprendszer felel a teljes honlap műkodéséért, a design megjelenítéséért. Fejlesztésénél az alábbi fő szempontokat követtük: 
 

Egyszerű honlap szerkesztés

A weboldal tartalmát egyszerűen lehessen szerkeszteni, ezáltal a szövegkörnyezetet is egyedivé lehessen varázsolni a honlapon. Röviden, legyen a weboldal felhasználóbarát.


Legyen mobilbarát honlap (reszponzív weboldal)

Mindegy, hogy mobiltelefonon, tableten vagy nagy felbontásű monitoron nézzük meg a weboldalunkat, az mindig illeszkedik a kijelző méreteihez. 


A honlap kereső barát legyen

Az Ön üzleti vagy magán weboldalát mindig keresőoptimalizált programkóddal adjuk át. Természetesen javaslatokat teszünk a honlap készítés során a feltölteni kívánt szöveges tartalom keresőbarátá alakítására. 

 

A directCMS fejlesztése során végig szem előtt tartottuk, hogy akinek a honlapot készítjük és aki használni fogja nem feltétlen ért az informatikához. Ez egy nagyon fontos szempont volt, ezért ezt az alaprendszert úgy alkottuk meg, hogy a használata és a weboldal tartalom szerkesztése végtelenűl egyszerű legyen, és emellett látványos dolgokat lehessen általa alkotni. Azt, hogy ez sikerült-e, nem tudjuk... csak ügyfeleink véleménye alapján merjük remélni!
A weboldal készítés kezdetétől ügyfeleink folyamatosan nyomon tudják követni, hogy a készülő honlap milyen állapotban van. A készítés közbeni működés-, és küllembeli igények változását rugalmasan kezeljük, tehát nincs plusz számlázás, ha valamit mégis másképp szeretne látni oldalán. Most érkeztünk el egy másik fontos kérdéshez:

Hogyan épűl fel a weblapom és mennyibe fog kerülni?

Az Ön leendő honlapja a directCMS alaprendszerből áll és a hozzá kapcsolódó modulokból. A modulok ebben az esetben a konkrét funkciókat (Galéria-, Termék-, Felhasználói-, Webshop modul, stb. ) jelentik. Ezek a funkciók természetesen el vannak látva egy fix árral, ahogyan a directCMS alaprendszer is. Ezt azért terveztük így, hogy a megrendelő pontosan lássa, miért fizet és egyben kap egy vázlatot is a leendő weboldaláról.


Természetesen megadunk egy iránymutatást, hogy tervezhetőek legyenek a várható költségek.

Alap bemutazkozó honlap
100.000 Ft + áfától
Mobil kompatibilis design, admin felületről szerkeszthető és bővíthető oldalak, kép galéria szerkesztő. Igényes megjelenés. 
Saját referenciák: https://drszekeresgitta.huhttp://www.7pettyesnapkozi.hu


Nagy, céges honlap
150.000 Ft + áfától
Termék-kategória, felhasználó kezelés, hírek, blog modul és rengeteg további lehetőség, melyek kombinálhatóak egymással.
Saját referenciák: https://pulvertech.hu, https://fatikparketta.hu, https://timbertech.huhttps://www.martonyiokoagro.hu


Webáruház
250.000 Ft + áfától
A fent említett modulokon kívük kibővűl a kosár kezelő modullal.  
Saját referenciák: https://grafikashop.hu, https://idealart.euMegtisztelő feladat munkánkkal egy cég életébe, internetes megjelenésébe becsempészni kézjegyünket... Reméljük felkeltettük érdeklődését és megtisztel, hogy az Ön vagy vállalkozása honlapját a DirectWEB Kft. készítheti el.

 


Főoldal

Honlapkészítés - Képekben