Webáruház készítés

Egyre több cég értékesíti termékeit interneten keresztül. Miért is olyan hasznos ez? A vásárló szempontjából azért, mert időt, utat (ezáltal pénzt) tud sporólni. Ha a vásárló egy webáruházba látogat, akkor a tulajdonosnak biztosra kell mennie... Minden információt meg kell adni a látogatónak a webáruházban megjelenített termékről. Képeket több szögből, precíz termék leírást, termék árat és még sorolhatnám.
Sajnos nagyon sok webáruház van, ahol ezeket a szempontokat nem veszik kellően komolyan. Egy webáruháznak szépnek és könnyen átláthatónak, mindemellett könnyen kezelhetőnek kell lennie. Könnyen kezelhetőnek a vásárló-, és a webáruház tulajdonosa oldaláról egyaránt.

Webáruház modul és az ár

Webáruház modulunk a lehetőségek széles palettájával rendelkezik. A megrendelőnk elképzeléseinek és igényeinek megfelelően szabjuk testre a webáruház tulajdonságait. Kizárólag olyan funkciókat fog tartalmazni, amire a termékek szempontjából szükség van. Tekintettel arra, hogy minden vállalkozás különbözik, így a céges webáruházak is mind-mind egyediek. Mivel a lehetőségek széles skálán mozognak, így az ár megítélése az előzetes - ingyenes - igényfelmérés alapján történik.
 

Ha szeretne többet megtudni, keressen elérhetőségeinken és készséggel állunk rendelkezésére!


Főoldal