Rólunk

Egy honlapban találkoznia kell a látványnak, a tartalomnak és a kezelhetőségnek. A DirectWeb Kft. ezt az egyensúlyt teremti meg. Számunkra mindig az egyedi igények az elsődlegesek, melyek alapján az adott céghez illő, átlátható és esztétikus weboldal készül el. Cégünk főként honlapkészítéssel, szoftver fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozik.

Nagy hangsúlyt fektetünk a partnerekkel történő kommunikációra. Önnel együtt határozzuk meg, hogy a honlap milyen célközönséget szólítson meg, hiszen a tartalom és téma nagyban meghatározza az oldal látványát. Továbbá ügyfeleink nyomon követhetik oldalunkon a projekt vagy a honlapkészítés egyes szakaszait.
Minden készülő weboldalt saját fejlesztésű keretrendszerünkre (directCMS) építve hozzuk létre. Programozóink az aktuális trendek által diktált megoldásokat harmonikusan ötvözik az ügyfél elvárásaival megtartva az optimális sebességet és kiemelve a látványt. A nálunk készült honlapoknak természetesen biztosítunk domain nevet és nyújtunk tárhely szolgáltatást melynek árairól ITT tájékozódhat.

Tekintse meg referenciáinkat és ha felkeltettük az érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba!
Kérjen ajánlatot most!


Főoldal