Új üzletágunk indult el!

2016. március 8.

Sikeresen elindítottuk új üzletágunkat a directFINANCE-t, mellyel pénzügyi, adminisztratív és kontrolling segítséget nyújtunk kis- és középvállalkozások részére. Így már nem csak IT szolgáltatásokkal tudjuk segíteni vállalkozását, hanem irodai és üzleti tevékenységében is azonnali és látványos megoldásokat kínálunk!

Hegyekben áll a papírmunka az asztalán?

Halogatja a számlakiállítást?

Behajtási leveleket kellene írnia?

Nem tudja mit utalt már el és mi az amit még nem?

Kérje egyszeri vagy rendszeres irodai asszisztenciánkat és átlátható, kezelhető rendszert alakítunk ki irodájában. Füzet helyett Excel táblázatokat használunk a nyilvántartásra és kimutatásokkal szemléltetjük az adatokat. A táblázatok használatának betanítása minden esetben ingyenes!!! Kialakítjuk céges arculatát, és létrehozzuk az Ön által gyakran használt dokumentumok sablonjait, hogy megjelenése mindig professzionális legyen. Bízzon meg minket és - ahogy eddig sem - most sem fog csalódni cégünkben!

Bővebb információért böngéssze a directFINANCE oldalt, és az újdonságokért látogasson el Facebook profilunkra. Ingyenes letöltéseinknél pedig szemezzen újabb és újabb táblázataink közül!

 

 Vissza